Sustine-ne

Doneaza 2% din impozit pentru inventeaza.ro

Prin intermediul prevederii din Codul Fiscal, orice contribuabil, persoana fizica, poate directiona 2%. din impozitul pe venit, platit statului, catre o organizatie non-guvernamentala (asociatie, fundatie etc.) pe care doreste sa o sprijine.

Banii pe care dumneavoastra ii directionati vor fi folositi pentru achizitionarea de echipamente si materiale necesare la centrul nostru. Daca doriti ca procentul de 2% din impozitul dvs. pe venit sa fie directionat in scopul sustinerii ideilor inedite ale tinerilor si pentru a ii sprijini pe acestia in demersul lor de dezvoltare de noi tehnologii.

Daca doriti sa ne ajutati, iata ce trebuie sa faceti:

PASUL I

PENTRU VENITURI DIN SALARIU, completati formularul ONLINE aici

sau descarcati acest document

PENTRU ALTE VENITURI IN AFARA SALARIULUI completati formularul de aici

Atentie! Formularul se completeaza de mana, in doua exemplare, din care unul ramane la contribuabil.

PASUL II

Cel de-al doilea formular se depune direct la registratura organului fiscal sau la oficiul postal, prin scrisoare recomandata. Adresele organelor fiscale, pentru fiecare judet in parte, le gasiti aici.

Redirectioneaza 20% din impozitul pe profit al companiei tale

Va propunem: - 80% catre stat - 20% catre educatie

Modalitatea de redirectionare este foarte simpla. Compania isi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi incheie cu contract de sponsorizare cu ONG-ul pe care isi doreste sa il sustina, iar cheltuielile sunt deductibile.

Daca doriti sa ne ajutati este necesar sa ne contactati

PENTRU MODEL DE CONTRACT descarcati aici.

Sponsorizarea, desi este o cheltuiala nedeductibila, nu i se aplica impozit 16%. Sponsorizarea este total deductibila din impozit, daca se incadreaza in limitele impuse din Codul Fiscal (sa nu fie mai mare de 3/1000 si de 20/100 din impozit).

Fii voluntar!

Vrei sa dobandesti experienta in cadrul unui ONG? Vrei sa lucrezi intr-o echipa tanara si entuziasta? Ai nevoie de un loc in care sa iti faci modulul de practica solicitat de facultate?

Alatura-te echipei inventeaza.ro si trimite-ne acum CV-ul tau la adresa contact@inventeaza.ro .

Iti punem la dispozitie resursele organizatiei si training de initiere in aria pentru care aplici. Vei avea acces la cele mai noi informatii si vei putea sa contribui la dezvoltarea domeniului educational sau tehnic. Nu este necesar sa ai experienta similara insa cunostintele sau studiile in domeniu sunt indicate.

Nu iti cerem sa vii la program dar te rugam sa ai acces la mail si disponibilitate atunci cand avem proiecte in derulare :)

Mai multe informatii gasesti aici.

Cont Donatii

Asociatia "Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret"

Inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor din Bucuresti cu nr: 93/21.06.2011

Cod Fiscal(CIF): 28723989

Contul la Banca Transilvania: RO95 BTRL 0480 1205 6045 60XX

Intotdeauna un ajutor este binevenit! Va multumim!

Ne poti da o mana de ajutor si folosind contul tau de PayPal