Team

cristiana.bogateanu's picture
Cristiana Bogateanu
Cristiana Bogățeanu este un Manager de Proiect experimentat si cu un mindset antreprenorial. Motivata de curiozitate, profesionalism si dorinta de auto-actualizare, crede cu tarie in puterea de a face o schimbare semnificativa. Astfel, in 2011 a contribuit la crearea primul makerspace din Romania, cunoscut drept Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret - inventeaza.ro si dupa cativa ani (2013) a contribuit la fondarea DeviceHub.net, unul dintre cele mai promitatoare startup-uri din Romania care isi propune sa conecteze producatorii si industria la Internetul lucrurilor cunoscut ca "Internet of Things". Actualmente Cristiana este Co-fondator Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro), Co-fondator Zalmotek (https://zalmotek.com) si Presedinte al Centrului de Creatie Tehnica pentru Tineret (ONG cu profil tehnic), fiind responsabila de strategiile de business si de dezvoltare din spatele organizatiilor mentionate anterior. De asemenea Cristiana este formator in Management de Proiect, livrand cursuri pentru compania Colors in Projects pentru companii din industrii precum constructii, IT, automotive si telecomunicatii. Cu studii in Marketing si Management, Comunicarea manageriala si Resurse umane si Management de Proiect si Proces (MBA in cadrul Vienna Vienna University of Economics and Business), Cristiana a pus intotdeauna accent pe importanta marketingului la nivel intern si extern pentru orice organizatie. Actuala experienta antreprenoriala i-a permis sa exploreze si mai mult puterea marketingului si a Relatiilor Publice bine planificate si implementate in contextul unei piete dinamice modelate de noile tendinte tehnologice. Beneficiind ea insasi de mentorat in cadrul programelor de accelerare si incubare la care a luat parte, Cristiana este un om de echipa, fiind dispusa sa impartaseasca din cunostintele si invatamintele personale. Iar creativitea nu reprezinta doar o cerinta a jobului in ceea ce o priveste, ci mai degraba un mod de viata, de vreme ce ii place sa picteze si sa faca design interior in timpul liber.
constantin.craciun's picture
Constantin Craciun
Are o experienta de 6 ani in web development, interactionand cu HTML, CSS, Java Script, Action Script si PHP. A dezvoltat o serie de platforme online utilizand Drupal, Wordpress, jQuery si a facut editare video si editare audio in Sony Vegas, respectiv Sony Soundforge. Pe parcursul carierei sale, Constantin a coordonat mai multe echipe de proiect si a dezvoltat peste 20 de platforme online functionale si in conformitate cu specificatiile clientului. In materie de hardware, Constantin a dezvoltat o serie de produse, avand cunostinte solide in robotica, electronica - realizarea de prototipuri (utilizand Fritzing) de placi de circuit imprimate (utilizand EagleCad) si software in mediului de programare Arduino. Constantin este formator specializat in electronica practica si Arduino fiind totodata pasionat de open source hardware, roboti autonomi, inteligenta artificiala si transhumanism. Astfel, in 2011 a contribuit la crearea primul makerspace din Romania, cunoscut drept Centrul de Creatie Tehnica pentru Tineret - inventeaza.ro si dupa cativa ani (2013) a contribuit la fondarea DeviceHub.net, unul dintre cele mai promitatoare startup-uri din Romania care isi propune sa conecteze producatorii si industria la Internetul lucrurilor cunoscut ca "Internet of Things". Actualmente Constantin este Co-fondator Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro), Co-fondator & CEO Zalmotek (https://zalmotek.com) si Vice-Presedinte al Centrului de Creatie Tehnica pentru Tineret (ONG cu profil tehnic), fiind responsabil de strategiile de dezvoltare (inovare si tehnologie) din spatele organizatiilor mentionate anterior.
madalina.iorga's picture
Madalina Iorga
Este expert-consultant in implementarea de proiecte finantate prin fonduri structurale sau direct de la Comisia Europeana (domenii majore - dezvoltarea resurselor umane si lifelong learning). Deruleaza activitati de cercetare in domeniul psihologiei industrial-organizationale. In acest sens, Madalina a realizat o serie articole de specialitate, care au aparut in publicatii atat din tara, cat si din strainatate. Este familiarizata cu utilizarea de instrumente de testare psihologica cu aplicabilitate in context organizational, precum si cu designul de assessment centres pentru dezvoltare sau selectie. Are o vasta experienta in elaborarea de proiecte de (re)acreditare/autorizare institutionala pentru diverse forme de invatamant universitar (licenta sau masterat). In aceeasi masura, Madalina a coordonat sau a facut parte din echipa de proiect implicata in organizarea a peste 100 de evenimente la nivel national si international (sesiuni de training, workshopuri, conferinte stiintifice). Este licentiata in Comunicare si Relatii Publice, respectiv absolventa a Masteratului de Comunicare Manageriala si Resurse Umane din cadrul Facultatii de Comunicare si Relatii Publice, SNSPA. Actualmente este doctorand in Stiinte ale Comunicarii - SNSPA, Bucuresti. Actualmente Madalina este Co-fondator Academia inventeaza.ro (www.academia.inventeaza.ro), Co-fondator Zalmotek (https://zalmotek.com) si Secretar General al Centrului de Creatie Tehnica pentru Tineret (ONG cu profil tehnic), fiind responsabila de strategiile de comunicare si HR ale organizatiilor mentionate anterior.
bogdan.nistor's picture
Bogdan Nistor
Are o vasta experienta de lucru in programarea platformei Arduino cunoscand la nivel avansat limbajele de programare C si C++. Pe parcursul carierei sale, a evoluat de la primul sau robot construit din Lego Mindstorms la roboti construiti cu ajutorul placii de dezvoltare Arduino.De asemenea Bogdan cunoaste Php, Matlab si Verilog, cunoscand si limbaje de asamblare Atmel Studio. A participat la mai multe concursuri de robotica (Robot Challenge, Sumo robotic, Fotbal Robotic) unde a castigat numeroase premii, printre care si locul I la Campionatul de Fotbal Robotic - editia I. A luat parte la Sesiunea de Comunicari Stiintifice din cadrul Politehnicii Bucuresti unde a obtinut premiul III pentru proiectul “Reprezentarea imaginii prin sunete”. Are competente tehnice specializate fiind student la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Politehnicii Bucuresti, domeniul Ingineria Sistemelor.
mircea.helici's picture
Mircea Helici
Este student a UPB Facultatea de Automatica si Calculatoare, specializarea Ingineria Sistemelor si a inceput sa exploreze lumea microcontrolerelor in urma cu 5 ani, inca de pe bancile liceului. Asa si-a descoperit pasiunea pentru automatizari, sisteme embedded si robotica. Are experienta cu platforma Arduino si cunoaste limbajele de programare C, C++, Matlab. A participat la mai multe concursuri de robotica din tara si din Europa precum Campionatul de Fotbal Robotic, Sumo Robotic si RobotChallenge (Viena). A luat parte la Sesiunea de Comunicari Stiintifice din cadrul facultatii si a obtinut premiul III pentru proiectul “Reprezentarea imaginii prin sunete”. Alte proiecte dezvoltate de Mircea sunt: incarcator portabil pentru telefon, LED Cube, POV, s.a.
cristian.gociu's picture
Cristian Gociu
A absolvit Facultatea de Inginerie Electrica, UPB, specializarea Sisteme Electrice si urmeaza in prezent cursurile de masterat pe specializarea Sisteme Electrice Avansate in cadrul aceleiasi facultati. Este pasionat din copilarie de robotica, automatizari si programare (avand experienta cu C, C++, MATLAB si Python) si a dezvoltat in timpul facultatii o afinitate pentru suitele software destinate ingineriei si design-ului asistate de calculator (AutoCAD, FEMM, Photoshop s. a.). Unul din lucrurile pe care isi doreste sa le faca in viata este sa isi proiecteze un sistem de automatizare completa a locuintei intr-un stil care este momentan exclusiv filmelor si literaturii SF al caror fan infocat este.