Mamutii revin la Cluj pe 9 martie 2017!

De la CON-ference la FUN-ference! Un eveniment pe teme de Agile Project Management, axat pe invatare experientiala si dedicat tuturor specialistilor din industria IT.
Cu o traditie de peste 6 ani, Mamutii revin la Cluj pe 9 martie 2017, la Grand Hotel Italia.

Despre eveniment:
Plecand de la conceptul clasic de conferinta si aplicand metode de ”playful design”, in 2017 va avea loc un eveniment inedit in care participantii vor invata tehnici agile participand la ”misiuni”, rezolvand ”mistere” si descifrand ”secrete”.
Mai mult, specialistii din zona IT vor participa la workshop-uri pe teme Agile, Boardgame-uri si teste pe teme de management de proiect traditional si Agile, sesiuni de prezentari scurte (Agile Talks), treasure hunt, rezolvare de studii de caz si multe multe alte activitati.

In cadrul evenimentului vor fi alaturi de noi cunoscuti Mentori Agile precum Jeff Nielsen si John Ferguson Smart dar nu vor lipsi nici specialistii locali, care vor impartasi din experientele lor de succes.

Taxa de participare la conferinta este de 100 € + TVA, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 15 februarie taxa de participare este 85 € + TVA.
NU RATATI EARLY BIRD BOOKING!

Mai multe informatii vor veni curand... pana atunci urmariti pagina de Facebook, YouTube si pe Website.

Va asteptam cu mare drag si cu multe surprize la eveniment! ☺

Detalii Colors in Projects:
Tel: +40734 540 716
Email: training@colorsinprojects.ro
www.colorsinprojects.ro