Inconjurul lumii, cultura, obiceiuri si mancare GROWzava la Globatic


800 de participanti ai programului de educatie non-formala GROW din 8 orase ale tarii isi exerseaza abilitatile de lucru in echipa prin organizarea evenimentului Globatic, eveniment ce promoveaza culturi si traditii exotice din peste 10 colturi ale globului.

Mexic, Indonezia sau Egipt? Ce-ai zice de o scurta vacanta intr-o tara exotica, in care sa faci cunostinta cu obiceiuri noi si sa gusti din preparate traditionale? N-ai nevoie de pasaport si nici de bilet de avion! Pune-ti in bagaj curiozitatea, pofta de explorat si voia buna si hai sa traiesti o experienta GROWzava la Globatic!

Globatic un eveniment care celebreaza multiculturalitatea si toleranta, pus la cale de elevii din GROW si trainerii internationali, care lucreaza in echipa si aplica astfel ce au invatat la sesiuni. Destinatiile Globatic sunt tari din toata lumea, astfel ca sigur vei gasi o locatie pe gustul tau! Iata doar cateva dintre acestea: Egipt, China, Japonia, Suedia, Grecia, Olanda, Australia, Noua Zeelanda, Thailanda, Peru, Brazilia, Mexic, Rusia, Danemarca, Suedia, Grecia, Olanda, Franta etc.

La standurile tarilor Globatic, aranjate cu grija si animate de echipe de liceenii GROW, vei face cunostinta cu traditii specifice, curiozitati, costume, dansuri, muzica, bunatati si tot felul de surprize. Rezultatul? Un spectacol efervescent, aromatizat cu multiculturalism, zambete si buna dispozitie cat cuprinde.

Festivalurile Globatic au loc in orasele GROW, iar accesul este liber, asa ca nu mai sta pe ganduri! Vino sa savurezi o delicioasa portie de multiculturalitate marca GROW!

Programul Globatic in tara este urmatorul:
Bucuresti - vineri, 19 februarie, AFI Palace Cotroceni, orele 19.00
Brasov - sambata, 20 februarie
Cluj-Napoca - sambata, 20 februarie, Central, etajul 3
Galati - duminica, 21 februarie, Universitate
Iasi - duminica, 21 februarie, Palas Mall
Braila - duminica, 21 februarie
Pitesti - duminica, 21 februarie, Jupiter City Mall
Targu-Mures - sambata, 27 februarie, Promenada Mall

Daca esti curios sa vezi ce se intampla la aceste evenimente, urmareste clipul care surprinde atmosfera Globatic si rasfoieste albumele de la editiile anterioare din Pitesti, Suceava si Targu Mures!