Incepand cu cea de a VIII-a editie, ...even mammoths can be Agile devine Agile Mammoths GamesDeja traditie de mai bine de 5 ani, mamutii revin la Cluj pe 11 martie 2016, la Grand Hotel Italia.

De la CON-ference la FUN-ference!

Va invitam la un eveniment pe teme de Agile Project Management, axat pe invatare experientiala si dedicat specialistilor din industria IT.

Plecand de la conceptul clasic de conferinta si aplicand metode de „playful design” va propunem in 2016 un eveniment inedit: echipe de participanti se vor „lupta” pe parcursul intregii zile pentru a castiga premiul cel mare. Toate acestea prin participarea la workshop-uri pe teme Agile, boardgames si teste pe teme de management de proiect traditional si Agile, sesiuni de prezentari scurte (Agile Talks), treasure hunt, rezolvare de studii de caz si multe alte activitati.

Vom avea parte de Agile/Lean Coaches si Traineri internationali precum Katherine Kirk, Paul Nagy, Matt Roadnight si Eduardo Ribeiro. Nu vor lipsi nici specialistii locali, care ne vor impartasi din experientele lor de succes.

Taxa de participare la conferinta este de 100 € + TVA, dar pentru cei care se grabesc si se inscriu pana pe 1 februarie taxa de participare este 85 € + TVA.

NU RATATI EARLY BIRD!

Mai multe informatii vor veni curand... pana atunci urmariti-ne pe Facebook, YouTube, Twitter si pe Website.

Va asteptam cu mare drag si cu multe surprize la eveniment! :)