Ce alegi pentru copilul tau: Bune maniere prin teatru, Cultura cinematografica, Actorie sau Vorbire in public?


Copilul tau este plin de energie si idei creative? Ii plac filmele, povestile si jocurile de rol?

Ofera-i unul dintre ateliere lunii Februarie organizate de Fundatia Calea Victoriei.

Poti alege ateliere de teatru, care ii vor incanta pe copii cu exercitiile actoricesti prin care vor practica bunele maniere sau cursul de cultura cinematografica la care, prin vizionarea unor fragmente din filme, copiii vor descoperi povesti interesante si personaje memorabile.
Copiii care doresc sa participe la atelierul de vorbire in public isi vor consolida increderea in sine si isi vor dezvolta abilitatile de exprimare verbala.

In 20 februarie incepem doua ateliere sustinute de lectori prietenosi si deschisi:
Atelierul de cultura CINEMATOGRAFICA (11-14 ani), cu Ileana Birsan, este adresat copiilor pasionati de film si animatie. Cinema-ul este un mijloc foarte eficient de comunicare si de dezvoltare a imaginatiei. Filmele oferă viziuni diferite despre lume si oameni, pe care copiii le pot cunoaste si dezbate intr-un timp scurt.

Cursul de VORBIRE IN PUBLIC, (12-16 ani) cu Iulia Ivanov, ii va ajuta pe copii sa capete incredere in fortele lor, prin pregatirea unui discurs. Pe parcursul celor trei intalniri, adolescentii vor afla cum sa comunice clar si eficient, vor depasi mai usor emotiile unui examen, vor capata increderea de a vorbi liber si coerent in public, intr-un mediu relaxat.

Continuam in 27 februarie cu doua ateliere de teatru:
Atelierul de BUNE MANIERE si politete prin TEATRU (7-12 ani) sustinut de actrita Marcela Andrei, care ii va introduce pe cei mici in lumea politetii si a amabilitatii, cu ajutorul unor situatii concrete pe care sa le interpreteze cu sens.

Primii pasi in ACTORIE – ATELIER PENTRU COPII, (4-6 ani ) cu actrita Smaranda Caragea - prin jocuri si exercitii cei mici isi pot folosi energia si imaginatia intr-un mod constructiv. Copiii se vor bucura de jocuri interactive si captivante, prin care vor dobandi putere de concentrare, isi vor dezvolta limbajul verbal si cel nonverbal, precum si atentia distributiva.

Participarea la ateliere se face pe baza de inscriere la contact@victoriei.ro.

Detalii pe www.victoriei.ro.

***
Fundatia Calea Victoriei este o institutie culturala independenta care concepe cursuri si evenimente in domenii culturale si de dezvoltare personala. Misiunea noastra este sa inspiram tinerii si adultii prin arte si stiinte umaniste, abordate intr-o maniera interactiva.