Baterel a ajuns la Academia inventeaza.ro | Start la reciclarea bateriilorPentru ca ne pasa si pentru ca responsabilitatea pentru gestionarea deseurilor ne revine tuturor, Academia inventeaza.ro a incheiat recent un parteneriat de colaborare cu Asociatia Environ si Sistemul National de Reciclare a Bateriilor (SNRB), pentru colectarea bateriilor portabile uzate si a acumulatorilor dar si a electronicelor.

Dupa colectare si … rasplata! Asa ca efortul de a recicla si dorinta elevilor si a parintilor acestora de a avea un mediu mai sanatos sunt recompensate de Academia inventeaza.ro impreuna cu Asociatia Environ cu baterii noi in locul celor vechi ori rechizite pentru copii.

Deseurile provenite din baterii uzate si acumulatori pot fi aduse la sediul Academiei inventeaza.ro unde sunt depozitate in cutiile special amenajate. Despre colectarea deseurilor electrice si electronice DEEE si unde pot fi duse acestea regasiti detalii aici: http://environ.ro/index.php/ro/

Mai multe informatii despre articolele cu care sunt rasplatiti cei care aduc la sediul nostru baterii in vederea colectarii, regasiti mai jos:

http://www.snrb.org/articol/1/priveste-partea-pozitiva/
https://www.magazinbaterel.ro/nou-colectia-baterel

Asadar, haideti sa reciclam impreuna si sa contribuim fiecare la reducerea impactului negativ asupra mediului si sanatatii umane.